Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για την παρασκευή του μη θερμικά επεξεργασμένου κρεατοσκευάσματος που ονομάζεται "Salchichón" ή "Chorizo blanco" ποιότητας "Extra", παρασκευασμένο με τεχνικές αργής ωρίμανσης (θερμοκρασία 6 έως 12ºC και αρχική σχετική υγρασία από 78 έως 86%). Μορφή: σακούλα 4kg
Ο προσαρμογέας HSZ-CP050 είναι κατασκευασμένος από ανόδιο αλουμίνιο και διαθέτει ενσωματωμένο φακό μείωσης 0,5x για να επιτευχθεί καλύτερο οπτικό πεδίο στον τριπλό σωλήνα Huvitz.
Αυτός ο προσαρμογέας έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα μικροσκόπια Huvitz σειράς HRM και HSZ:
Εφαρμόζει ιδιαίτερα σε αισθητήρες CMOS / CCD μεγέθους 1/1.8", 1/2" και 1/2.5".
Παρακαλούμε προσέξτε το μέγεθος του αισθητήρα της υπάρχουσας κάμεράς σας ή επιλέξτε τον κατάλληλο προσαρμογέα αν θέλετε να παραγγείλετε μία από τις κάμερες C-Mount μας.